top of page

REDERIJEN

Rederijen onderscheiden zich van elkaar op vlak van doelpubliek, bestemmingen, formules aan boord, gastronomie, service, ... 
Wij helpen je graag bij het uitzoeken naar de rederij/cruisevakantie die het best bij jou past. Ontdek hier alvast een greep uit ons aanbod! 

OCEANIA.JPG

OCEANIA

Categorie: midsize schepen

Bij Oceania vind je steevast interessante vaarroutes. Het paradepaardje van de rederij is hun verfijnde keuken, dat je aan boord kan ontdekken in de verschillende restaurants. Je beleeft een zorgeloze vakantie dankzij het goed opgeleide personeel. Het elegante, stijlvolle interieur zorgt voor een luxueuze, informele sfeer aan boord.

CELEBRITY.JPG

CELEBRITY

Categorie: grote schepen

Celebrity biedt een "onder-scheidende mix van stijlvol design, culinaire uitmuntendheid, luxueuze accommodaties en intuïtieve service" aan. De gevarieerde reisroutes en de faciliteiten aan boord zorgen ervoor iedereen een geslaagde vakantie heeft! 

MSC.JPG

MSC

Categorie: grote schepen

Deze familierederij is volop zijn vloot aan het vernieuwen, met de nodige aandacht voor technologische hoogstandjes. Het leven aan boord met uitgebreide diner-mogelijkheden en talloze faciliteiten, is al een belevenis op zich. MSC is de ideale rederij om met het gezin Europa, het Midden-Oosten en de rest van de wereld te ontdekken! 

MSC.JPG

HOLLAND-AMERICA LINES

Categorie: grote schepen

Met HAL kan je onder andere vanuit Amsterdam en Rotterdam vertrekken naar bekende havens en verborgen schatten over de hele wereld. Het ruime aanbod aan faciliteiten, activiteiten, en restaurants spreken mensen van alle generaties aan, ideaal dus voor families. Ook deze rederij zet volop in op de modernisering van de schepen.  

REGENT_SEVEN_SEAS.JPG
ROYAL_CARRIBEAN.JPG

REGENT SEVEN SEAS

Categorie: midsize schepen

Regent Seven Seas biedt midsize schepen, met een ruim aanbod aan activiteiten en faciliteiten die op de grote schepen te vinden zijn in combinatie met de rust en privacy die dan weer typisch zijn aan de kleine schepen. Hun alles-omvattende all-inclusive formule is een enorme troef!  

ROYAL CARRIBEAN

Categorie: grote schepen

De grootste schepen vind je bij Royal Carribean. Deze drijvende familieresorts bieden het ultieme cruise-avontuur aan, met activiteiten en inrichtingen die tot de verbeelding spreken. Wandelen in Central Park, een Broadwayshow meepikken of een rondje schaatsen op de ijsbaan, het kan hier allemaal.

HAPAG_LLOYD.JPG
SEADREAM_YACHTCLUB.JPG
NCL.JPG

NORWEGIAN CRUISE LINES

Categorie: grote schepen

Ruime, moderne en comfortabele schepen waar je kan genieten van top-entertainment aan boord. Er zijn voorzieningen voor alle leeftijdscategorieën Het ruime aanbod van dinerkeuzes, de flexibele uren en vrije seating,zorgen voor een optimale vrijheid aan boord. 

SILVERSEA.JPG

HAPAG LLOYD

Categorie: midsize schepen

Hapag Lloyd biedt een ongeziene combinatie van luxe en expeditie. De bekende Europa en Europa II zijn over de top luxe, met ruime, luxueuze kajuiten, een enorm aanbod aan activiteiten en ontspanning en fine cuisine. De twee andere schepen leggen de focus meer op expeditie en zijn prijs-kwaliteit zeer sterk. 

Crystal_cruises.JPG

SEADREAM YACHTCLUB

Categorie: kleine schepen

De jachtschepen staan bekend om hun casual sfeer aan boord: geen dresscode, geen diner-seating, ... Je hebt de kans om verschillende (gemotoriseerde) watersporten uit te proberen! De kleinschaligheid en het all-inclusive concept maken dat je hier een compleet zorgeloze vakantie beleeft!

Azamara.JPG

SILVERSEA

Categorie: kleine schepen

De expeditieschepen van Silversea bieden de ultieme combinatie van luxe en avontuur. Vanuit elke suite heb je zicht op de oceaan. De rederij biedt een enorme variatie aan activiteiten en heeft bijna evenveel personeel als reizigers aan boord. 

Princess.JPG
SEABOURN.JPG

SEABOURN 

Categorie: midsize schepen

De luxueuze schepen van Seabourn, waar alle kajuiten zicht op zee bieden, werken allemaal met een all-in concept. De intieme, private sfeer wordt nog versterkt door het gepassioneerde personeel. De activiteiten aan boord en aan land zorgen voor een totaalplaatje waar je je hele leven lang met een glimlach op terugkijkt. 

LE_PONANT.JPG

LE PONANT

Categorie: kleine schepen

Reizen met Le Ponant staat gelijk aan rust, privacy en comfort. De discrete bediening draagt hier nog extra aan bij. De verfijnde keuken, met vooral Franse invloeden, is een echte aanrader. De rederij heeft een zeer sterke reputatie op expedities naar de poolgebieden. De kleine schepen kunnen wereldwijd aanmeren in kleinere, minder bekende havens. 

Cunard.JPG

CRYSTAL

Categorie: midsize schepen

 

De schepen van Crystal staan garant voor een onvergetelijke all-inclusive beleving. Per passagier is er bijna één personeelslid aan boord. De rederij voorziet een gedifferentieerd aanbod van activiteiten, zowel aan boord als aan land. De ruime schepen met hun elegant inte-rieur zorgen voor een aan-gename sfeer aan boord. 

Aida.JPG

AZAMARA

Categorie: midsize schepen

 

Wanneer je reist met Azamara, waan je je aan boord van een stijlvol boutique hotel. De routes worden vaak voorzien van overnight stays om de bestemmingen optimaal te kunnen ontdekken. Het all-in concept en het behulpzame personeel zorgen voor ervoor dat je jouw vakantie compleet relaxed kan beleven. 

sc-ship_2015-new_SC.jpg

PRINCESS

Categorie: grote schepen

 

Dankzij de ruime schepen heb je zowel op cultureel als op sportief vlak heel wat activiteiten en faciliteiten aan boord. Jonge koppels, pasgehuwden en  gezinnen zijn fan van Princess, mede dankzij de sterke prijs-kwaliteit verhouding en de leuke ambiance aan boord. 

Variety-The_Callisto.jpg

CUNARD

Categorie: grote schepen

 

De rederij heeft routes wereldwijd, maar staat vooral bekend om zijn trans-Atlantische overtocht. Het interieur en de bediening zijn nog steeds in ware Britse stijl. De gala-avonden, de teatime en de keurige bediening dragen er toe bij dat de tradities levendig blijven.

ExploraJourneys.JPG

AIDA

Categorie: midsize schepen

 

De kleurrijke schepen met de typische rode lippen zijn populair bij zowel jongeren als gezinnen met kinderen. De rederij is gevestigd in Duitsland en heeft dan ook een veelal Duits publiek. De focus op sport en ontspanning aan boord en de mogelijkheid om segways en elektrische fietsen te gebruiken aan land, zijn absolute pluspunten. 

STAR CLIPPER

Categorie: kleine schepen

 

Aan boord van de schepen kan je helpen tijdens het zeilen. Leer knopen leggen, klim de mast op, ... De informele sfeer en het interieur in nautische stijl zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie. Daarbij komt dat de rederij zowel in het Middellands Zeegebied als in Zuidoost-Azië heel wat bijzondere bestemmingen aanbiedt! 

VARIETY CRUISES

Categorie: kleine schepen

Laat u inspireren door Variety Cruises, Hun kleine schepen brengen U naar de bestelling van uw dromen. 8 ultra -moderne SOLAS-gecertificeerde jachten met niet meer dan 34-72 gasten aan boord. Een team staat klaar om u door uw volgende jachtcruise-avontuur te begeleiden en de ervaring aan uw voorkeur aan te passen.

EXPLORA JOURNEYS

Categorie: midsize luxe schepen

Explora Journeys, gemaakt voor de next-generation veeleisende luxereizigers. De eerste van vier luxe schepen, de Explora 1, zal in 2023 vertrekken. Elk schip zal gebruik maken van de nieuwste geavanceerde maritieme technologie om ontdekkingsreizen te bieden langs bestemmingen aan de kust op en buiten de gebaande paden. 

bottom of page